70 Günlük “Hızlı Değişim” Üyeliğimiz
Kısa Bir Süreliğine

2.000 TL yerine 989 TL
Kararlıysanız, 70 gün sonra ciddi değişim elde edeceğiz. Hediyelerden faydalanmak için Kalan Süre...
  • Gün
  • Saat
  • Dakika
  • Saniye

6+1 Aylık Sağlam Fizik Paketi

Kişiye Özel Uzaktan PT Paketinin Tüm Detayları

Programlar Kişiye/Hedefe Özel Hazırlanır

Uzaktan PT Paket Fiyatı / 6 AYLIK
4.000,00
1.589,00
    Kısa Süreliğine Hediyeli ve İndirimli Üyelik.
    Hedefinize Özel Antrenman/Beslenme
    İşinize Yarayacak Karın Kası ve Kardiyo
    Düzenli Form Kontrol ve Prog. Değiş.
    Whatsapp Üzerinden İletişimde Olacağız

PAKET DETAYI

Selamlar, ben Marcus! Azminizden ötürü sizi tebrik ederim. 6 Aylık "Sağlam Fizik" üyeliğimiz, tüm üyelikler arasında en hesaplısıdır. Bu paketi şimdi alıp, istediğiniz tarihte başlatıp, istediğiniz tarihte de dondurabilirsiniz. Buraya kadar geldiyseniz, hazırız ve başlayabiliriz demektir. Size özel hazırlanacak tüm programlarınıza; Mobil Uygulamamız üzerinden videolu, yazılı ve anlatımlı şekilde erişebileceksiniz.

*Programlarınız bizzat Marcus hoca tarafından hazırlanıp, üyelik süreciniz boyunca Whatsapp üzerinden kendisi ve ekibi ile desteklenirsiniz. Sorularınızı sorup, işin mantığını kavrayıp, ilerde kendi başınıza da doğru bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 

Belirttiğimiz hizmetleri eksiksiz alacağınızdan şüpheniz olmasın. Programlara uyamadığınızı hissettiğiniz an, lütfen çekinmeden bizimle Whatsapp üzerinden iletişimde olup, nedenlerini bize bildirin, yaşam tarzınıza göre programlarınızı (yemek saatleri, vardiyalı çalışma sistemleri, antrenman saatleri vb.) güncelleyeceğiz. Pes etmek yok! Sizinle paket süreci boyunca iletişimde olacağız. Ben tek değilim, benim yönlendirmelerimle harika işler çıkardığımız bir ekibiz. Detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz;

HEDİYELER! 

 *Sitedeki Geri Sayım Nedir?

13-23 Şubat Arası Kayıt Olan Kişiler;

*1 Kişiye Bigjoy'dan En Büyük Boy Whey Protein, 50 kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 30 Gün Üyelik Hediyesi

23 Şubat - 03 Mart Arası Kayıt Olan Kişiler;

*30 Kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 20 Gün Üyelik Hediyesi

03 Mart - 13 Mart Arası Kayıt Olan Kişiler;

*15 Kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 10 Gün Üyelik Hediyesi


-Bu pakete her yaş grubu kayıt olabilir.

 

1-) Kayıt olduktan hemen sonra (aynı gün) çalışma saatleri içerisinde Whatsapp üzerinden size ulaşıp, programlarınızı hazırlamak üzere detaylı bilgilerinizi alırız.

2-) Programlarınızın hazırlanma süresi 2 iş günüdur. 2 gün içerisinde hedefinize özel hazırlanmış programlarınızı mobil uygulama panelinize yükleriz. 

3-) Antrenman programınızda her hareketin yapılışına dair video mevcuttur. Aynı zamanda hareketleri hangi sistemle yapacağınız, kaç set - tekrar ve hareketin yazılı şekilde anlatımıda mevcuttur.

4-) Beslenme planınıza sadece 1-2 çeşit besin eklemeyiz. Diyetinizi sıkılmadan yapmanız için bir çok alternatif besin ekleriz. Whatsapp üzerinden iletişimde olacağımız için, kolayca bize sevmediğiniz yemeklerin bildirimini yapabilirsiniz. Dilerseniz bütçenize göre de beslenme planları hazırlarız.

5-) Her 2 haftada bir sizden güncel fotoğraf ve kilo bildirimi yapmanızı isteriz. Lütfen her 14 günde bir size daha sonra belirteceğimiz şekilde form bildirimlerini yapın ki çok verimli bir 180 gün geçirelim.

6-) Karın kası ve Cardio planlamalarınızı da diğer programlarınızda olduğu gibi hedefinize ve güncel vücut durumunuza yönelik hazırlarız.

7-) Sporunuzu evde veya salonda, kısıtlı ekipmanlarla dahi yapabilirsiniz. Programlarınız size özel olarak hazırlandığından, evinizde veya salonunuzdaki aletlerin fotoğraflarını atarsanız, programlarınızı tamamen mevcut ekipmanlarınıza göre hazırlarız. Salon değişimi veya bazen evde spor yapmak isterseniz, biz yine sizin yaşam tarzınız doğrultusunda programlarınızı güncelleriz.

8-) Yurtta veya sadece belirli besinleri temin edebileceğiniz bir yerde okuyor veya çalışıyorsanız, bulunan veya çıkan besin listesini bize gönderin, biz size en uygun yiyecekleri seçip, programınıza ekleyeceğiz.

9-)  MG Fitness Mobil Uygulamamızı indirebileceğiniz (App Store & Google Play) linkleri size kayıt sonrası mail ve kısa mesaj yoluyla iletiriz.

10-) Yurtdışından kayıt yapmak isteyenler +908503058415 No lu Whatsapp numarasından bizimle iletişime geçebilir.

 

-Biz elimizden geleni yapacağız ancak, sizin istikrarınız olmadan bu işi başaramayız. Kararlıysanız, sizi değişime davet ediyoruz. Sağlıklı gününüz olsun.

 



MG FITNESS

UZAKTAN FITNESS EĞİTİMİ NEDİR?

Uzaktan eğitim ile değişime hazır mısın ?

İster erkek, ister kadın olun. İster evde, ister salonda spor yapın, Marcus Greer'ın size özel olarak hazırlayacağı Antrenman, Beslenme, Karın Kası, Cardio Planları ile hedefinizdeki vücuda hem en kısa sürede, hemde profesyonel bir gözetim altında eğlenceli ve sıkılmadan ulaşabileceksiniz.

Marcus Greer ile birebir whatsapp üzerinden iletişim halinde olacaksınız. Aynı zamanda MG FITNESS uygulaması üzerinden, tüm hareketlerin videolarını ve açıklamalarını, bütçeye göre beslenmenizin alternatifleri ve birçok detay ile en iyi hizmeti göreceksiniz!



Kilo Alma & Kilo Verme

Temiz Bulk & Formda Kalma

Sağlıklı Beslenme & Fit Vücut
MG Fitness App Uzaktan PT ile sağlığınızı güçlendirebilir, vücudunuzu şekillendirebilir, kilo verebilirsiniz.

Gelişmeleri Takip Edin !

mail listemize kayıt olarak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
MG FITNESS 2021. All Right Reserved.