Bu Yaza Fit Giriyorum!
Tıkla, sana uyan bir paketi seç, hedefine birlikte ulaşalım!
Tüm hediyelerden faydalanmak için kalan süre...
  • Gün
  • Saat
  • Dakika
  • Saniye

Görüntülü Konuşmalı 4+1 Aylık Paket

Kişiye Özel Uzaktan PT Paketinin Tüm Detayları

Marcus ile görüntülü konuşacaksınız, size özel programlar hazırlanacak.

Uzaktan PT Paket Fiyatı / 4+1 AY TOPLAM FİYAT
4.000,00
2.500,00
    Marcus ile Görüntülü Konuş
    Hedefinize Özel Antrenman/Beslenme
    İşinize Yarayacak Karın Kası ve Kardiyo
    Düzenli Form Kontrol ve Prog. Değiş.
    Whatsapp Üzerinden İletişimde Olacağız

PAKET DETAYI

"Marcus ile Görüntülü Konuşma Paketi'ne Hoşgeldiniz!" 
Bu pakete kayıt olduğunuz gibi, aynı gün veya sonraki gün (kayıt sırasına göre), Marcus sizi Whatsapp üzerinden görüntülü arama için bilgilendirir ve kendisiyle bir görüntülü görüşme başlatırsınız.

Hedeflerinizi, yapmak istediklerinizi kendisiyle detaylı şekilde konuştuktan sonra, programlarınız bu söyledikleriniz doğrultusunda tamamen size özel olarak Marcus tarafından hazırlanır.

Sonraki süreç Whatsapp üzerinden yazılı şekilde ilerleyip, 14 günde bir form fotoğraflarınızı gönderirsiniz ve programlarınız gerekiyorsa Marcus tarafından güncellenir.

Gün içerisinde sormak istediğiniz soruları Whatsapp üzerinden yazılı şekilde sorarsınız ve cevabı Marcus ve ekibi tarafından size iletilir. 

Gerçekten kararlıysanız, verdiğim programlara uyarsanız, 30 günde bile harika sonuçlar elde edersiniz. Paketinizin süresi 4 aydır, erken kayıttan faydalandıysanız +1 ay hediye verilir. Size özel hazırlanacak tüm programlarınıza; Mobil Uygulamamız üzerinden videolu, yazılı ve anlatımlı şekilde erişebileceksiniz.

Azminizden ötürü sizi tebrik ederim. Belirttiğimiz hizmetleri eksiksiz alacağınızdan şüpheniz olmasın. Programlara uyamadığınızı hissettiğiniz an, lütfen çekinmeden bizimle Whatsapp üzerinden iletişimde olup, nedenlerini bize bildirin, yaşam tarzınıza göre programlarınızı (yemek saatleri, vardiyalı çalışma sistemleri, antrenman saatleri vb.) güncelleyeceğiz. Pes etmek yok! 

 

*Sitedeki Geri Sayım Nedir?

13-23 Nisan Arası Kayıt Olan Kişiler;

*2 Kişiye Bigjoy'dan En Büyük Boy Whey Protein, 50 kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 1 Ay Üyelik Hediyesi

23 Nisan - 03 Mayıs Arası Kayıt Olan Kişiler;

*Kişiye Bigjoy'dan En Büyük Boy Whey Protein, 40 kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 20 Gün Üyelik Hediyesi

03 Mayıs - 13 Mayıs Arası Kayıt Olan Kişiler;

*1 Kişiye Bigjoy'dan Amino Reaal Bcaa, 30 Kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 2 Hafta Üyelik Hediyesi

13 Mayıs - 23 Mayıs Arası Kayıt Olan Kişiler;

*20 Kişiye Bigjoy'dan C Vitamini, Ekstra 1 Hafta Üyelik Hediyesi

23 Mayıs - 03 Haziran Arası Kayıt Olan Kişiler;

*Ekstra 1 Hafta Üyelik Hediyesi


-Bu pakete her yaş grubu kayıt olabilir.

-İstediğiniz zaman paketinizi dondurup, istediğinizde tekrar başlatabilirsiniz. (Hızlı değişim paketinde, dondurmayı önermiyoruz. Lütfen sadece acil durumlarda bu işlemi yapalım.)

-İlk 30 günde bile harika sonuçlar elde edip, paket sürecinin sonunda hedeflediğiniz vücuda ulaşacaksınız. 

1-) Kayıt olduktan hemen sonra (aynı gün) çalışma saatleri içerisinde Whatsapp üzerinden size ulaşıp, Marcus ile yapacağınız görüntülü konuşma için zamanı belirleyip, görüşmeden sonra programlarınız hazırlanmaya başlanacaktır. 

2-) Programlarınızın hazırlanma süresi 2 iş günüdur. 2 gün içerisinde hedefinize özel hazırlanmış programlarınızı mobil uygulama panelinize yükleriz. 

3-) Antrenman programınızda her hareketin yapılışına dair video mevcuttur. Aynı zamanda hareketleri hangi sistemle yapacağınız, kaç set - tekrar ve hareketin yazılı şekilde anlatımıda mevcuttur.

4-) Beslenme planınıza sadece 1-2 çeşit besin eklemeyiz. Diyetinizi sıkılmadan yapmanız için bir çok alternatif besin ekleriz. Whatsapp üzerinden iletişimde olacağımız için, kolayca bize sevmediğiniz yemeklerin bildirimini yapabilirsiniz. Dilerseniz bütçenize göre de beslenme planları hazırlarız.

5-) Her 2 haftada bir sizden güncel fotoğraf ve kilo bildirimi yapmanızı isteriz. Lütfen her 14 günde bir size daha sonra belirteceğimiz şekilde form bildirimlerini yapın ki çok verimli bir 4 ay geçirelim.

6-) Karın kası ve Cardio planlamalarınızı da diğer programlarınızda olduğu gibi hedefinize ve güncel vücut durumunuza yönelik hazırlarız.

7-) Sporunuzu evde veya salonda, kısıtlı ekipmanlarla dahi yapabilirsiniz. Programlarınız size özel olarak hazırlandığından, evinizde veya salonunuzdaki aletlerin fotoğraflarını atarsanız, programlarınızı tamamen mevcut ekipmanlarınıza göre hazırlarız. Salon değişimi veya bazen evde spor yapmak isterseniz, biz yine sizin yaşam tarzınız doğrultusunda programlarınızı güncelleriz.

8-) Yurtta veya sadece belirli besinleri temin edebileceğiniz bir yerde okuyor veya çalışıyorsanız, bulunan veya çıkan besin listesini bize gönderin, biz size en uygun yiyecekleri seçip, programınıza ekleyeceğiz.

9-)  MG Fitness Mobil Uygulamamızı indirebileceğiniz (App Store & Google Play) linkleri size kayıt sonrası mail ve kısa mesaj yoluyla iletiriz.

10-) Yurtdışından kayıt yapmak isteyenler +908503058415 No lu Whatsapp numarasından bizimle iletişime geçebilir.

 

-Biz elimizden geleni yapacağız ancak, sizin istikrarınız olmadan bu işi başaramayız. Kararlıysanız, sizi değişime davet ediyoruz. Sağlıklı gününüz olsun.

 



MG FITNESS

UZAKTAN FITNESS EĞİTİMİ NEDİR?

Uzaktan eğitim ile değişime hazır mısın ?

İster erkek, ister kadın olun. İster evde, ister salonda spor yapın, Marcus Greer'ın size özel olarak hazırlayacağı Antrenman, Beslenme, Karın Kası, Cardio Planları ile hedefinizdeki vücuda hem en kısa sürede, hemde profesyonel bir gözetim altında eğlenceli ve sıkılmadan ulaşabileceksiniz.

Marcus Greer ile birebir whatsapp üzerinden iletişim halinde olacaksınız. Aynı zamanda MG FITNESS uygulaması üzerinden, tüm hareketlerin videolarını ve açıklamalarını, bütçeye göre beslenmenizin alternatifleri ve birçok detay ile en iyi hizmeti göreceksiniz!



Kilo Alma & Kilo Verme

Temiz Bulk & Formda Kalma

Sağlıklı Beslenme & Fit Vücut
MG Fitness App Uzaktan PT ile sağlığınızı güçlendirebilir, vücudunuzu şekillendirebilir, kilo verebilirsiniz.

Gelişmeleri Takip Edin !

mail listemize kayıt olarak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
MG FITNESS 2021. All Right Reserved.