Yağ Yakıcı ve Whey Protein Hediyeli Uzaktan PT
Üyelik Alımı İçin Son...
  • Gün
  • Saat
  • Dakika
  • Saniye

3+1 Aylık "Yağ Yakıcı" Hediyeli Üyelik

Kişiye Özel Uzaktan PT Paketinin Tüm Detayları

Samimi bir hizmet isteyenler için..

Uzaktan PT Paket Fiyatı / 3 AYLIK
2.500,00
1.299,00
    Yağ Yakıcı, Whey Protein, BCAA Hediye!
    Hedefinize Özel Antrenman Planlaması
    Hedefinize Özel Beslenme Planlaması
    Size Özel Karın Kası ve Kardiyo Planları
    Marcus ile Whatsapp Destek

PAKET DETAYI

HEDİYELER VE DETAYLAR İÇİN OKUYUNUZ!

-Selamlar, ben Marcus. Bu pakete kayıt olduktan sonra Whatsapp üzerinden bizzat benimle iletişimde olacaksınız. Size özel programlar hazırlayıp sürecimiz boyunca sizi sesli ve yazılı mesajlarla yönlendireceğim. Kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz, tüm sorularınıza cevap alıp, yanınızda beni hissedeceksiniz

Kayıt yaptıktan hemen sonra, aynı gün, size Whatsapp üzerinden ulaşıp detaylı bilgilerinizi isteyeceğim (boy,yaş,kilo vb..). Bilgilerinizi gönderdikten sonra 1 gün içerisinde programlarınızı hazırlayıp, panelinize yükleyeceğim.

30 günde bile harika sonuçlar elde edeceğiz! Lütfen paket süreciniz boyunca benimle sürekli iletişimde olun. Kafanıza takılan herhangi bir şey için bana danışın. "Sporu ve beslenmeyi arkadaşımız yapmamız lazım, düşmanımız değil." 

Sporu sevdirecek antrenman ve beslenme programları hazırlayabilmem için bilgilerinizi gönderirken lütfen yaşantınızla alakalı olabildiğince fazla bilgi verin. 

 Programları sizin yaşam tarzınıza göre düzenlemek, gerekince güncellemek benim görevim. Size özel hazırlayacağım tüm programlarınıza; Mobil Uygulamamız üzerinden videolu, yazılı ve anlatımlı şekilde erişebileceksiniz.

Azminizden ötürü sizi tebrik ederim. Belirttiğimiz hizmetleri eksiksiz alacağınızdan şüpheniz olmasın. Şimdi hediye ve diğer detaylara geçelim;

 

*Sitedeki Geri Sayım Nedir?

27 Temmuz - 07 Temmuz Arası Kayıt Olan Kişiler;

*10 Kişiye Bigjoy Whey Protein, Üyeliğine +1 Ay Hediye! 

07 Temmuz - 17 Temmuz Arası Kayıt Olan Kişiler;

 *10 Kişiye Bigjoy Yağ Yakıcı, Üyeliğine +20 Gün Hediye! 

17 Temmuz - 27 Temmuz Arası Kayıt Olan Kişiler;

 *10 Kişiye Bigjoy BCAA, Üyeliğine +15 Gün Hediye! 

 

*Hediyeler belirtilen tarihler arasında kayıt olan kişilere çekiliş ile gönderilecektir.

Not: 1 den fazla indirimli üyelik alabilirsiniz. 

-Bu pakete her yaş grubu kayıt olabilir.

-İstediğiniz zaman paketinizi dondurup, istediğinizde tekrar başlatabilirsiniz. 

1-) Programlarınızı hazırlamam maksimum 2 iş günüdür. Genelde 1 gün içerisinde hazırlayıp mobil uygulama panelinize yüklemiş olacağım. Programlarınıza size vereceğim ID ve ŞİFRE ile rahatlıkla ulaşacaksınız. 

2-) Antrenman programınızda hareketlerin yapılışına dair benim gösterimimle videolar mevcuttur. Aynı zamanda hareketleri hangi sistemle yapacağınız, kaç set - tekrar ve hareketin yazılı şekilde anlatımıda mevcuttur.

3-) Diyetinizi sıkılmadan yapmanız için beslenme planınıza bir çok alternatif besin ekliyorum! Whatsapp üzerinden iletişimde olacağımız için, kolayca sevmediğiniz yemeklerin bildirimini yapabilirsiniz. Dilerseniz bütçenize göre de beslenme planları hazırlayacağım.

4-) Her 2 haftada bir sizden güncel fotoğraf ve kilo bildirimi yapmanızı istiyorum. Lütfen her 14 günde bir size daha sonra belirteceğim şekilde form bildirimlerinizi yapın ki çok verimli bir 3+1 ay geçirelim.

5-) Karın kası ve Cardio planlamalarınızı da diğer programlarınızda olduğu gibi hedefinize ve güncel vücut durumunuza yönelik hazırlayacağım.

6-) Sporunuzu evde veya salonda, kısıtlı ekipmanlarla dahi yapabilirsiniz. Programlarınızı size özel hazırladığımdan, evinizde veya salonunuzdaki aletlerin fotoğraflarını paylaşırsanız, programlarınızı tamamen mevcut ekipmanlarınıza göre hazırlarım. Salon değişimi veya bazen evde spor yapmak isterseniz, yine sizin yaşam tarzınız doğrultusunda programlarınızı güncelleyeceğim.

7-) Yurtta veya sadece belirli besinleri temin edebileceğiniz bir yerde okuyor veya çalışıyorsanız, bulunan veya çıkan besin listesini Whatsapp üzerinden gönderin, size en uygun yiyecekleri seçip, programınıza ekleyeceğim.

8-)  MG Fitness Mobil Uygulamamızı indirebileceğiniz (App Store & Google Play) linklerini size kayıt sonrası mail ve kısa mesaj yoluyla ileteceğim.

9-) Yurtdışından kayıt yapmak isteyenler +908503058415 No lu Whatsapp numarasından benimle iletişime geçebilir.

 

Burada yazdığım hizmetleri eksiksiz size vereceğimden şüpheniz olmasın! Sizdende istikrarlı ve benimle iletişimde kalmanızı rica ediyorum. Harika bir değişim süreci bizi bekliyor! Sağlıklı günler dilerim! 



MG FITNESS

UZAKTAN FITNESS EĞİTİMİ NEDİR?

Uzaktan eğitim ile değişime hazır mısın ?

İster erkek, ister kadın olun. İster evde, ister salonda spor yapın, Marcus Greer'ın size özel olarak hazırlayacağı Antrenman, Beslenme, Karın Kası, Cardio Planları ile hedefinizdeki vücuda hem en kısa sürede, hemde profesyonel bir gözetim altında eğlenceli ve sıkılmadan ulaşabileceksiniz.

Marcus Greer ile birebir whatsapp üzerinden iletişim halinde olacaksınız. Aynı zamanda MG FITNESS uygulaması üzerinden, tüm hareketlerin videolarını ve açıklamalarını, bütçeye göre beslenmenizin alternatifleri ve birçok detay ile en iyi hizmeti göreceksiniz!



Kilo Alma & Kilo Verme

Temiz Bulk & Formda Kalma

Sağlıklı Beslenme & Fit Vücut
MG Fitness App Uzaktan PT ile sağlığınızı güçlendirebilir, vücudunuzu şekillendirebilir, kilo verebilirsiniz.

Gelişmeleri Takip Edin !

mail listemize kayıt olarak gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
MG FITNESS 2021. All Right Reserved.